Eigen startpagina online zetten

Het kan zijn dat u op de website van iemand anders al een startpagina heeft. En is het starten van een eigen startpagina website iets dat u wel ziet zitten. Vanzelfsprekend is dat mogelijk. Deze optie is er ook op het moment dat u helemaal geen verstand van websites maken heeft. U kunt dit met een startpagina script doen. Via de pagina Eigen startpagina maken leest u daar meer over. Wat u nodig heeft is een startpagina script. Een startpagina script is in de regel betaalbaar. Het beheer kunt u met zo een script vanuit een beheeromgeving doen.

U kunt de website zo instellen dat het zelf aanmaken van een startpagina voor bezoekers mogelijk is. Met een instelling in de beheerpaneel kunt u het registratieformulier openzetten. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker via een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Met het account dat vervolgens wordt gecreëerd, kan de bezoeker zelf een startpagina aanmaken en beheren.

De optie tot het betaald toevoegen van een link is er ook. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Men hoeft dan geen tijd meer in een eigen startpagina maken te steken. Men kan de link aan een gewone dochterpagina toevoegen. Maar ook aan de homepage. U kunt als beheerder diverse tarieven hanteren hiervoor. Een uitstekende keuze op het moment dat u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. U kunt teksten, knoppen en het laatste nieuws weergeven. RSS feeds van verschillende websites tonen is geen enkel probleem. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Een bezoeker kan via dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.