Gemakkelijk een advertentie website bouwen

Met de juiste tool tot uw beschikking kunt u op een makkelijke wijze uw eigen advertentie website beginnen. We vertellen u graag over de stappen die u kunt nemen. Tevens zonder technische kennis is een eigen marktplaats met de juiste tool in handen eenvoudig te beginnen. De website aanpassen kan zodra u op het beheeromgeving bent ingelogd. U kunt daarnaast extra mogelijkheden aanbieden. Een website vermelding is een voorbeeld van zo een optie waar u geld voor kunt rekenen.

U kunt meer informatie vinden over een marktplaats CMS op . De ontwikkelaar heeft het advertentie script zo geschreven dat de formulieren spam zoveel mogelijk tegenhouden. Betaalde categorieën zullen bovendien een deel van de spammers kunnen tegenhouden. Kosten zullen een drempel opwerpen en zo een deel van de spammers tegenhouden.

Met uw administrator account kunt u inloggen op het beheerscherm. Daar kunt u alle onderdelen van uw website aanpassen. Van diverse opties kunt u de prijs aanpassen. Daar kunt u daarnaast de categorieën naar wens indelen. De uiterlijke kenmerken zijn hier eveneens te wijzigen. U kunt de website zo volledig op uw doelgroep aanpassen.

Aanmelden verloopt middels een aanmeldformulier. Na de registratie kan men met een eigen account een nieuwe advertentie plaatsen. Bij de advertenties kunnen enkele afbeeldingen worden toegevoegd. Er kan tevens gekozen worden in welke rubriek een advertentie dient te worden geplaatst. De adverteerder kan tevens voor extra opties kiezen. Voor een website vermelding kunt u bijvoorbeeld geld rekenen.