Gemakkelijk een eigen portaalsite vormgeven

U kunt een uiterst handig script gebruiken voor het maken van uw eigen startpagina website. Voor de startpagina’s die onderdeel van uw website worden, hoeft u geen folders op uw webhosting pakket aan te maken. Er zal een database gebruikt worden om de website inhoud en dus ook de inhoud van de afzonderlijke dochterpagina’s op te slaan. Het script kijkt welke dochterpagina wordt opgevraagd en zal de corresponderende content tonen aan de bezoeker.

Wilt u zelf een startpagina website die werkt op de hierboven vermelde manier? De links op Makkelijk een eigen startpagina site runnen leiden uiteindelijk naar de website van de aanbieder van dit handige PHP script. U kunt op diverse wijze de betaling voor het script verrichten. Per e-mail zult u ook de download link ontvangen. Via deze link is het later eventueel ook mogelijk om een nieuwe versie te downloaden.

U kunt in de beheeromgeving de belangrijkste instellingen van uw startpagina website wijzigen. U kunt daar de prijs van een link instellen. Ook zijn de meta gegevens voor de zoekmachines daar aan te passen. In een afzonderlijk scherm kunnen de gebruikers op uw site worden beheerd. Nederlandse en Belgische bezoekers kunnen via beide gateways kiezen tussen een aantal manieren om de betalen. Is er een betaalde link door iemand toegevoegd? U kunt dan contact opnemen met de persoon en extra linkjes verkopen.