Gemakkelijk uw advertentie website maken

Extra geld verdienen is met verschillende typen website mogelijk. Een voorbeeld van een dergelijke website is een eigen marktplaats. Allereerst leveren de adverteerders op uw website u geld op. Men kan betalen voor de plaatsing van advertenties in een betaalde rubriek. Een advertentie kan bij het aanmaken van een nieuwe advertentie kiezen voor een aantal opties waarvoor u ook een prijs kunt rekenen.

Zou u wel een PHP script willen gebruiken waarmee u een groot aantal functies in huis haalt? De pagina Een marktplaats betaalbaar beginnen beschrijft een dergelijk script. U heeft het script binnen enkele ogenblikken gebruiksklaar gemaakt. Het is mogelijk om daarbij ondersteuning van de ontwikkelaar te krijgen. Zo kunt u binnen korte tijd beginnen met het plaatsen van advertenties.

Tijdens het installeren heeft u de mogelijkheid om zelf de inloggegevens van uw beheeraccount te kiezen. Het grote voordeel van een kant en klaar script is dat u zelf geen advertentie script meer hoeft te bouwen. Benodigde functionaliteiten zitten al in het script.

Er is geen kennis van websites bouwen nodig om met het script te werken. Het installeren is zonder al te veel kennis te doen. U kunt de handleidingen voor de installatie op de site van de ontwikkelaar vinden. De ontwikkelaar kan u helpen bij het installeren wanneer u er met de handleiding niet uitkomt. U kunt beheertaken met uw account uitvoeren nadat de installatie is voltooid.

Bij iedere rubriek kunt u de zoekwoorden van die rubriek instellen in de beheeromgeving. Over de zoekmachines hoeft u zich dus niet druk te maken met een kant en klaar advertentie script. Via een betaalkoppeling kan er worden betaald voor het plaatsen van een advertentie in betaalde rubrieken. Ook zijn er aanvullende mogelijkheden bij de plaatsing van een advertentie waarvoor geld kan worden gevraagd.