Goedkoop je marktplaats bouwen

Zonder programmeerkennis een eigen marktplaats beginnen is goed te doen. Het is daarbij niet nodig om zelf een script te bouwen. Er zijn een aantal scripts die u daarvoor kunt aanschaffen. Een dergelijk script maakt het mogelijk om direct te beginnen met het vullen van uw eigen marktplaats. Een marktplaats website maken wordt sterk vereenvoudigd door een marktplaats CMS. Over een dergelijk script leest u op de pagina marktplaats script meer. Een dergelijk script is via de site van de aanbieder online te koop. U kunt de bronbestanden van het PHP script direct downloaden zodra u een succesvolle betaling heeft gedaan.

Het is de bedoeling dat u de installatie uitvoert op een webhostingpakket. De installatie wordt door een afzonderlijk script afgehandeld. U zet de bestanden van het script over naar de server. Gedurende uw eerste bezoek aan de site zal het installatiescript worden gestart. U krijgt de mogelijkheid om de categorieën op uw site naar eigen inzicht in te delen. Gedurende het installeren kunt u een beheerdersaccount aanmaken. Dit account kunt u inzetten om de rubrieken op uw website aan te passen. Met behulp van het beheerpaneel kunt u de op uw marktplaats aanwezige rubrieken gemakkelijk aanpassen.

Ziet u het wel zitten om uw eigen advertentie website te maken met behulp van het script? Via de hierboven vermelde link kunt u er meer over te weten komen. U heeft de mogelijkheid om kosten in rekening te brengen bij de registratie op uw website. Ook voor veel andere opties binnen de website kunt u bedragen instellen. Voor het ontvangen van betalingen is er een koppeling met een betaalprovider. Adverteerders kunnen foto’s toevoegen aan een advertentie. Om hoeveel afbeeldingen het precies gaat kunt u in het beheerpaneel instellen. En met het grootste gemak wijzigt u de kleuren van uw advertentie website.