Goedkoop uw advertentie website starten

U kunt met een eigen advertentie website tegen een bepaald bedrag aanbieden om advertenties bovenaan te laten staan. U stelt in de beheeromgeving vrij gemakkelijk in welke betaalde plaatsingsopties u biedt. Wilt u meer over een PHP script daarvoor weten, lees dan eens Bouw uw eigen marktplaats door. Het artikel bevat een link naar een goed marktplaats script. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. Omdat u beheerrechten heeft, kunt u alles rondom uw website aanpassen via het beheerpaneel. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. De prijs voor het plaatsen van een advertentie kunt u bijvoorbeeld met uw beheeraccount instellen.

Een nieuwe adverteerder registreert zich eenvoudig via uw website. Er is een aanmeldformulier op uw website te vinden waarmee men zich kan registreren. Wanneer de adverteerder het formulier goed heeft ingevuld, krijgt hij de beschikking over een adverteerdersaccount. Dit account geeft de mogelijkheid tot het beheren van eigen advertenties. Bezoekers kunnen via een formulier reageren op een geplaatste advertentie. Het is mogelijk om per afzonderlijke rubriek de metagegevens voor de zoekmachines op te geven. Het mooie hierbij is dat u zelf niet hoeft te weten hoe dit precies in zijn werk gaat. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen.

Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.