Het beginnen van een nieuwe portaalsite

Op een startpagina dochter kunt u niet alleen maar links plaatsen. Steeds vaker is het verder mogelijk om ander soort widgets toe te voegen op de dochterpagina’s. Zelf een startpagina website in elkaar zetten is tevens te doen, namelijk met behulp van een statpaginascript. Het is verstandig om de pagina Aanmelden startpagina te bekijken in het geval u meer wilt weten over dit soort scripts. Met behulp van dat artikel komt u bij een website uit waar een dergelijk script betaalbaar aan te schaffen is.

U krijgt met het startpaginascript uitgebreid de optie om geld te verdienen. Het is niet moeilijk om met behulp van het script backlinks aan andere partijen te verkopen. Met behulp van het beheeromgeving is het erg makkelijk om het bedrag in te stellen dat u voor een link vraagt. Hoe u de koppeling met de betaalprovider instelt, leest u in de online handleiding.

Wilt u een banner uploaden, dan doet u dat gewoon via uw browser. Ook kunt u custom code invoeren voor een banner. Het zal u verbazen hoe simpel u dat regelt.

Heel handig zijn startpagina websites verder indien u zich bezighoudt met linkbuilding. U kunt de startpagina dochters per onderwerp inrichten. Per afzonderlijke dochterpagina kan een subdomein worden ingesteld. Het gewenste subdomein kan tijdens het toevoegen van de startpagina worden opgegeven. Op deze slimme zijn de startpagina’s rondom een bepaalde zoekterm te bouwen. Binnen iedere rubriek op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom belangrijke zoektermen.

Eerder las u het alvast in dit artikel. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. In eerste instantie is het niet gecompliceerd om het meest recente nieuws toe te voegen. Bovendien een poll is makkelijk geplaatst. Met het startpagina script plaatst u het in een handomdraai. Verstand van programmeren is geenszins noodzakelijk. De kleuren van de startpagina website wijzigen is ook behoorlijk makkelijk.