Het beginnen van een nieuwe startpagina website

Wilt u meer informatie over het starten van uw eigen startpagina website? U kunt hier meer daarover lezen. Een startpagina website is een website die hoofdzakelijk bestaat uit backlinks naar andere sites. Doorgaans zijn deze links gegroepeerd op onderwerp. Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Men zal dan bovendien grotendeels links over een overeenkomstig onderwerp op een afzonderlijke startpagina plaatsen.

U kunt zelf aan de slag gaan om een startpaginascript te bouwen. Maar daar gaat wel enige tijd in zitten. Een alternatief is het gebruiken van een reeds bestaand startpagina script. Meer over een kant en klaar startpagina script vindt u in het artikel Het opzetten van je moderne portaalsite. Het script haalt de noodzaak om verstand van de techniek te hebben weg. Voor uw eigen startpagina website zult u naast een script verder een webhosting pakket en een eigen domein nodig hebben.

Na de installatie van het script heeft u een functionerende startpagina website. Bezoekers kunnen zich op uw startpagina website registreren. Een gebruikersaccount kan worden gebruikt om de eigen startpagina’s samen te stellen en bij te werken. Naast links zijn er verschillende widgets toe te voegen aan een startpagina. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina kunnen het gewenste subdomein en de titel van de nieuwe startpagina worden ingevoerd. Tevens kan de beheerder de metagegevens voor de zoekmachines opgeven.

Gaat u het script kopen waarover wordt gesproken in het artikel waar we naartoe verwijzen? Meestal kunt u daarbij per link rubriek de belangrijke gegevens voor de zoekmachines opgeven. Het script kan behoorlijk handig zijn op het moment dat u iets doet met linkbuilding. Het toevoegen van een belangrijk stuk tekst in een linkcategorie is zeer simpel te doen. Het terugverdienen van de kosten die u met het script heeft, is erg eenvoudig. Het startpaginascript bevat functionaliteiten om dat verkopen van links simpel te doen. Wilt u enkele banners toevoegen op uw startpagina site? Het script biedt hier faciliteiten voor. Tevens is het mogelijk om de banners te laten afwisselen.