Het beginnen van je eigen portaalsite

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze gemakkelijk opvragen. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker krijgt zo de correcte dochterpagina te zien. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Voor niet veel geld kunt u reeds een startpagina script in uw bezit hebben. Met een paar makkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Het startpaginascript is daarnaast van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Het startpaginascript is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. U kunt het zien als een stukje extra beveiliging. Het is van groot belang dat uw startpagina website voldoende beveiligd is. Het is niet zo lastig om een eigen startpagina website te beginnen. Lees de pagina Startpagina script door indien u meer wilt weten. Op een startpagina website bevinden zich een aantal dochterpagina’s, meestal met een eigen thema. De categorieën kunnen worden gebruikt om het onderwerp weer in deelonderwerpen uit te splitsen.

Het toevoegen van een nieuwsblokje is simpel te doen. U kunt rubrieken ook voorzien van stukjes informatieve tekst. De widgets maken het mogelijk om snel een nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. Het toevoegen van informatieve stukken tekst op uw dochterpagina’s is een andere optie van het startpagina script. Verder is een weerkaartje simpel toe te voegen.