Het bouwen van een eigen portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. U kunt met behulp van een startpagina script een dergelijke website bouwen. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor amper geld vast aanschaffen. Backlinks vormen een belangrijk deel van de startpagina website.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan bovendien prima worden ingezet. De links worden meestal geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Met behulp van het artikel Eigen Startpagina kunt u informatie vinden over een startpagina script dat eenvoudig is in het gebruik. Het zal niet moeilijk zijn om het startpaginascript te installeren.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Na de installatie is er een beheerdersaccount gecreëerd waarmee u de website kunt beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Bij het plaatsen van een nieuwe startpagina mag men ook het subdomein zelf kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het aanpassen van een startpagina is behoorlijk makkelijk met het script. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U kunt met het startpaginascript eenvoudig extra inkomen genereren. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Zo kunt u backlinks middels uw startpagina website verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse wijzen betalen. Daarbij plaatst u heel eenvoudig banners op uw site. U kunt ook affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.