Het bouwen van je nieuwe portaalsite

Voor linkbuilding maakt men nog veel gebruik van startpagina websites. Startpagina’s zijn een typisch Hollands fenomeen. Het is dan daarbij zo dat men scripts aanbiedt waarmee een eigen startpagina website maken kinderspel is. Bent u wel benieuwd naar de mogelijkheden van een dergelijk startpagina script, dan kunt u daarover meer lezen op Eigen startpagina maken. Daar vindt u meer informatie over het aanschaffen van een startpaginascript.

Het startpagina script leent zich prima voor het genereren van online inkomsten. Backlinks verkopen wordt met het startpaginascript makkelijk gemaakt. Het bedrag dat u voor een backlink vraagt vult u in de beheergedeelte in en het startpagina script regelt de rest voor u. Dit en meer is met behulp van het beheergedeelte te regelen.

Het script bevat functies voor het roteren van banners. Verder kunt u custom code invoeren voor een banner. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Startpagina’s zijn uitermate uitstekend voor linkbuilding. U kunt de startpagina dochters per onderwerp inrichten. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo eenvoudig te plaatsen. Binnen iedere categorie op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom relevante zoektermen.

We brachten u er eerder alvast van op de hoogte. Extra widgets aanmaken is een mogelijkheid die u steeds vaker ziet. Een voorbeeld is een widget dat het laatste nieuws op een dochterpagina toont. Een andere optie is een weerkaartje toevoegen. Met het startpagina script plaatst u het in een handomdraai. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Wilt u de kleuren van een startpagina wijzigen dan is dat daarbij zo geregeld.