Het bouwen van uw nieuwe startpagina website

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Een dergelijk script is voor weinig geld vast aan te schaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan ook goed worden ingezet. Er zijn diverse dochterpagina’s die meestal een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt in het artikel Maak je eigen portaalsite meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het overzetten van de bestanden en een database plaatsen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u gemakkelijk uw startpagina website beheren.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Hierbij mag men bovendien een subdomein kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Op de server hoeven geen mappen te worden aangemaakt voor subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Middels het beheerpaneel past men een dochterpagina erg makkelijk aan. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er kan op verschillende wijzen worden betaald voor een link. Het aanmaken van banners is een andere optie. Het is enorm makkelijk om een affiliate banner te plaatsen.