Het opzetten van uw nieuwe portaalsite

Daarbij krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Met een paar eenvoudige handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft bovendien een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Er is bij het bouwen van het startpagina script rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Dit is relevant om uw website tegen slechte bedoelingen te beveiligen. Een uitstekend beveiligd startpagina script is cruciaal aangezien de bezoeker een gebruiker kan creëren. Het is niet zo lastig om een eigen startpagina website te beginnen. Wilt u meer weten, dan verwijs ik u graag naar Het beginnen van een moderne startpagina website. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de categorieën die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpagina script. Moedwillig schade aan uw website doen wordt zo een stuk lastiger. Genoeg beveiliging is doorslaggevend voor uw startpagina website.