Het realiseren van uw moderne portaalsite

Startpagina’s genieten nog veel populariteit in Nederland. Up to date content is belangrijk. Wat men meestal over het hoofd ziet, is dat ook de broncode van de portaalsite regelmatig een update dient te krijgen.

Her en der is er een goed script te vinden. Zo bevat het artikel Eigen startpagina een verwijzing naar een goed startpaginascript. Wat u verder nodig heeft is webhosting en een eigen domeinnaam. Voor het webhosting pakket en het domein dient u ieder jaar te betalen. Als u uw nieuwe website voor de eerste keer bezoekt, zal het installatieprogramma worden gestart.

Waar u verder voordeel uit kunt halen is het starten van een eigen startpagina website. Een webhosting pakket en de registratie van een eigen domeinnaam zijn daarvoor nodig. Wilt u zelf geen script bouwen, dan is het aan te raden een startpaginascript te gebruiken. De functies die nodig zijn voor een eigen startpagina beginnen, zitten in zo een script. U hoeft in dat geval zelf geen PHP script te bouwen.

U kunt op een simpele manier een extra inkomen met het startpagina script realiseren. Met het startpaginascript heeft u de mogelijkheid om links op uw website te verkopen. Een bezoeker die een link wil toevoegen, mag ook kiezen waar de link geplaatst dient te worden.

Het inlogsysteem is op een veilige manier in PHP in elkaar gezet. Het inlogsysteem bevat samen met alle andere code een strikte manier van gegevens valideren. Hierdoor kunnen hackers niet gemakkelijk inbreken op uw website. U kunt zo inkomsten genereren met uw startpagina website. Zo verdient u de aanschafkosten van het script uiterst makkelijk weer terug.