Het samenstellen van een moderne startpagina website

Tegenwoordig zijn startpagina’s veel uitgebreider dan dat ze alleen maar wanneer linkverzameling fungeren. U kunt er allerlei andere informatie op kwijt. Zelf een startpagina website in elkaar zetten is verder te doen, namelijk met behulp van een statpaginascript. Wilt u meer over een dergelijk script weten, dan is het verstandig om Eigen startpagina door te nemen. Via dat artikel komt u bij een website uit waar een dergelijk script betaalbaar te kopen is.

U krijgt met het startpaginascript uitgebreid de optie om geld te verdienen. Backlinks verkopen wordt met het startpaginascript simpel gemaakt. De prijs van een link is in de beheerpaneel zeer simpel in te stellen. Het instellen van de betaalkoppeling is niet enorm ingewikkeld.

Het script bevat functies voor het roteren van banners. U kunt bannerruimte verhuren, maar tevens een Adsense blok is snel toegevoegd. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Verricht u linkbuilding werkzaamheden, dan zijn startpagina’s behoorlijk handig. Een startpagina website bestaat uit diverse dochterpagina’s. Per afzonderlijke dochterpagina kan een subdomein worden ingesteld. Dit subdomein kunt u bij het toevoegen van een startpagina zelf kiezen. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Het is mogelijk om in een rubriek nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

Hierboven spraken we er al over. Naast links kunt u ook allerlei andere componenten plaatsen. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Een weerkaart aanmaken is een andere optie. Zoiets kunt u met het script makkelijk aanmaken op 1 of meer dochterpagina’s. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. Een kleur is enorm makkelijk aangepast.