Het samenstellen van uw eigen portaalsite

Daarbij krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een dergelijk script is voor amper geld vast aan te schaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Bij de ontwikkeling van het script heeft men om deze reden een veilig PHP inlogsysteem gebouwd.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpaginascript worden opgemerkt. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw startpagina website kan doen. Daar men eenvoudig een gebruiker kan aanmaken, is voldoende beveiliging van groot belang voor uw startpagina website. Daarnaast u kunt een eigen startpagina website beginnen. Indien u meer informatie zou willen hebben over een startpagina script, dan verwijs ik u naar Startpagina script. Doorgaans wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. De categorieën kunnen worden gebruikt om het onderwerp weer in deelonderwerpen uit te splitsen.

Op het moment dat u dat wilt dan kunt u simpel een blokje met het meest recente nieuws plaatsen op een startpagina. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. De widgets maken het mogelijk om snel een nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. Tevens kunt u stukken tekst op uw startpagina’s aanmaken in het geval dat u dat wilt. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat geen probleem.