Hoe bouw je een startpagina

Startpagina links kunnen helpen om een betere positie in de zoekmachines te krijgen met uw website. Op veel sites kunt u gratis al dergelijke links toevoegen. Een andere optie is het starten van uw eigen startpagina website. Niet alleen kunt u er uw links op kwijt. Daarnaast kunt u met uw eigen startpagina website extra inkomsten genereren. Op deze wijze haalt u de kosten er snel weer uit. Wilt u een RSS feed aanmaken op een dochterpagina, dan is dat eenvoudig te doen.Een RSS feed op een dochterpagina plaatsen is erg gemakkelijk. Op deze slimme plaatst u makkelijk het meest recente nieuws op uw website. Het is niet ingewikkeld om een RSS feed te tonen op uw site. Zodat u per dochterpagina ook passend nieuws kunt tonen op het moment dat u dat wilt.

Het werken met een startpagina script is mogelijkerwijs bovendien voor u goed te doen. Alles wat u nodig heeft, is met behulp van Startpagina aanmaken uiterst makkelijk te vinden. Het script is met een paar simpele handelingen aan de praat te krijgen. Kennis van de techniek hoeft u niet te hebben. Een ideale oplossing voor mensen met weinig verstand van HTML en CSS. PHP scripts zijn enorm simpel te gebruiken. Via een aanmeldformulier kan een bezoeker behoorlijk simpel een eigen account aanmaken. Wanneer men is ingelogd, kan men met behulp van het beheerpaneel een eigen startpagina maken. De bezoeker krijgt de mogelijkheid zelf een subdomein te kiezen. Verder is het mogelijk om een naam en een omschrijving in te voeren.

Ook is het mogelijk om de metagegevens in te vullen per afzonderlijke startpagina. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Het is mogelijk om iedere dochterpagina anders in te delen. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat prima te doen. Op deze verstandige kunt u bannerruimte verhuren. Ongetwijfeld is een affiliate banner toevoegen daarbij een mogelijkheid. Het is maar een greep van het eindeloos aantal mogelijkheden dat u met een eigen startpagina website heeft.