Hulpmiddelen voor site bouwen

Bij het bouwen van een zakelijke website kunt u van een tool gebruikmaken. Men duidt zo een tool aan met de term content management systeem. Over dergelijke tools kunt u via het artikel Beheer eenvoudig uw site meer te weten komen. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen gedurende de installatie worden opgegeven. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een beheeraccount aan te maken. Met dit beheeraccount kunt u middels de beheergedeelte wijzigingen aanbrengen aan uw website.

Het is mogelijk om aanbevelingen van klanten toe te voegen aan uw zakelijke website. Het is niet lastig om dat te realiseren met behulp van het CMS pakket. Een afzonderlijk scherm is te raadplegen voor banner banner. Banner rotatie is erg makkelijk in te schakelen.

Producten en diensten kunt u makkelijk verkopen via uw zakelijke website. Men kan bestellen en betalen met behulp van uw website. Gaat het om downloadbare producten, dan worden deze automatisch naar de klant verstuurd. Van uw kant wordt alleen verwacht dat u de betaalkoppeling goedzet. Daarnaast middels de e-mail ontvangt de klant eventueel een download link naar digitale producten. De statische onderdelen in deze e-mail zijn met behulp van het beheergedeelte gemakkelijk te wijzigen. Dat is verder met veel andere teksten op uw website mogelijk. Het is mogelijk om het CMS systeem eerst te zien voordat u het koopt.