Hulpmiddelen voor website beheer

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een CMS systeem? Informatie hierover kunt u hier vinden. In eerste instantie zorgt een CMS ervoor dat de kans op fouten bij het bouwen van de site wordt gereduceerd. Een aanpassing zal dus nooit de webapplicatie zelf kunnen verstoren.

U kunt een account voor het beheer tijdens de installatie van het CMS pakket aanmaken. Dit wordt door een afzonderlijk installatiescript verzorgd. Via dit script geeft u de meest relevante gegevens voor uw website door. Na de installatie kunt u via een speciale link bij het inlogformulier van het beheergedeelte komen.

Op Afkorting CMS leest u meer.
U kunt op de pagina een website bouwen meer hierover vinden. Het in gebruik nemen van een content management systeem is een verstandige stap. Het aanpassen van bronbestanden is dan ook niet nodig. De beheeromgeving biedt voor de belangrijkste beheertaken faciliteiten.

Binnen het beheergedeelte hebben de diverse onderdelen van uw website een eigen beheerscherm. Naar het juiste scherm kunt u navigeren met behulp van het menu. In ieder beheerscherm kunt u het betreffende onderdeel eenvoudig aanpassen. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe pagina aan uw zakelijke website toevoegen.

Men heeft de formulieren zo ontwikkeld dat spam geblokkeerd wordt. Dit zorgt ervoor dat u voornamelijk relevante berichten ontvangt. U zult waarschijnlijk weinig problemen bij de installatie van het CMS pakket tegenkomen. Meestal zal er voldoende documentatie beschikbaar zijn. Besparen op een webdesigner is mogelijk omdat u een meegeleverde layout voor uw website kunt kiezen.

Gegevens voor de zoekmachines kunt u instellen per individuele pagina. Zo kunt u per pagina een korte omschrijving invullen.