Je advertentie website eenvoudig starten

Extra geld verdienen is met verschillende typen website mogelijk. Een eigen marktplaats is een voorbeeld hiervan. Enerzijds kunt u adverteerders laten betalen voor het plaatsen van een advertentie. Dit kan door betaalde rubrieken aan te maken. Bij het toevoegen van een advertentie aan uw website kan er ook voor een aantal extra opties gekozen worden waar u geld voor kunt vragen.

Bent u benieuwd naar een kant en klaar script waarmee u gemakkelijk een eigen marktplaats maakt? Meer daarover is te vinden op de pagina advertentie website maken. De installatie is in 3 simpele stappen gebeurd. Support bij het installeren is vanuit de ontwikkelaar eenvoudig te krijgen. Binnen korte tijd kunt u beginnen met het plaatsen van nieuwe advertenties.

U mag zelf de gebruikersnaam en het wachtwoord bepalen tijdens de installatie van het advertentie script. Met een advertentie script is zelf programmeren niet meer noodzakelijk. Zo een script bevat vaak al de mogelijkheden die u zoekt.

Voor het gebruik het script is geen enkele kennis van HTML vereist. De installatie kan met weinig kennis van de techniek worden uitgevoerd. De handleiding voor het installeren is online te vinden. Via de site van de aanbieder kunt u verdere support bij de installatie krijgen. Na de installatie kunt u beheerderstaken uitvoeren met behulp van uw beheerdersaccount.

Via het beheerpaneel kunt u het maximumaantal foto’s per advertentie instellen. U kunt het aantal beperken of juist hoger zetten. Vanzelfsprekend hangt dit af van de beschikbare ruimte op uw webhosting. Aanmelden als adverteerder is vrij eenvoudig. Op uw website bevindt zich een registratieformulier waarmee men een account kan aanmaken. Er zal een melding worden weergegeven op de website wanneer er ongeldige gegevens in het formulier worden ingevuld.