Je eigen portaalsite opzetten

Is uw plan om een startpagina website te maken? Graag vertel ik u daar meer over. Er zal concrete actie nodig zijn. Indien u zelf de programmeercode wilt schrijven, dan is het uitstekend om te weten dat het aardig wat tijd kan kosten. Het is dan tevens verstandig om te kijken welke alternatieven u heeft.

In feite is een startpagina script een tool waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. De bedoeling is dat u het startpagina script plaatst op uw webruimte. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. De bezoeker zal de content van de correcte dochterpagina te zien krijgen.

Er zijn genoeg scripts te kopen waardoor u niet meer zelf PHP code hoeft te schrijven. Met behulp van Aanmelden startpagina kunt u lezen over een reeds bestaand script startpagina script. Als u een al bestaand script script koopt, bent u direct in het bezit van de vereiste functies. U hoeft niet te wachten tot een webontwikkelaar klaar is met een nieuw script.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpaginascript worden opgemerkt. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw website kan doen. Daar men eenvoudig een gebruiker kan registreren, is genoeg beveiliging van groot belang voor uw startpagina website.