Je marktplaats gemakkelijk bouwen

Online een extra zakcentje verdienen kan met een aantal typen website. Een eigen marktplaats is een voorbeeld hiervan. Enerzijds kunt u adverteerders laten betalen voor het plaatsen van een advertentie. Voor specifieke rubrieken kunt u een tarief voor advertentieplaatsing rekenen. Een advertentie kan bij het aanmaken van een nieuwe advertentie kiezen voor een aantal opties waarvoor u ook een prijs kunt rekenen.

In het artikel Makkelijk uw advertentie website maken leest u hoe u aan een advertentie website kunt komen. Een advertentie script daarvoor gebruiken is een slim idee. Het script biedt de mogelijkheid om simpele wijze aanpassingen door te voeren op uw website.

De inloggegevens van de beheeromgeving mag u gedurende de installatie zelf kiezen. Koopt u een reeds bestaand advertentie script, dan valt de noodzaak voor zelf programmeren weg. De functionaliteiten zijn al voor u gemaakt.

Het registreren als adverteerder is heel gemakkelijk te doen op uw advertentie website. Dit gebeurt via een registratieformulier dat gemakkelijk is in te vullen. Klopt er iets niet in de gegevens, dan geeft het systeem een melding weer.

U kunt relevante zoektermen per rubriek invoeren in het systeem. Over de zoekmachines hoeft u zich dus niet druk te maken met een kant en klaar advertentie script.

Met behulp van een betaalkoppeling kunnen er eenvoudig online betalingen worden verricht. Er zijn verder allerlei opties waarvoor u een bedrag kunt rekenen.