Je moderne portaalsite ontwikkelen

Tegenwoordig zijn startpagina’s veel uitgebreider dan dat ze alleen maar als linkverzameling fungeren. Het is steeds vaker een mogelijkheid om allerlei andere widgets toe te voegen aan een pagina. Verder is het met een startpagina script mogelijk om uw eigen startpagina site in elkaar te zetten. In het geval dat u daarin interesse heeft, kunt u Startpagina aanmaken eens doornemen. U kunt op die pagina een link vinden waarmee u aan een betaalbaar startpaginascript kunt komen.

Wilt u inkomsten met het startpaginascript genereren, dan worden daarvoor diverse faciliteiten geboden. Het startpaginascript bevat functies die u helpen bij het verkopen van backlinks op uw startpagina website. Op het moment dat u de bedragen in het beheeromgeving heeft ingevuld, zorgt het script ervoor dat de bezoeker online kan betalen. Hoe u de koppeling met de betaalprovider instelt, leest u in de online handleiding.

Banners kunnen door middel van banner rotatie worden afgewisseld. Het verhuren van bannerruimte is een interessante optie die u met het startpaginascript heeft. De handleiding van het script vertelt u wat u daarvoor moet doen.

Startpagina’s zijn uitermate goed voor linkbuilding. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. Het gewenste subdomein kan gedurende het aanmaken van de startpagina worden opgegeven. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo makkelijk te plaatsen. Binnen iedere rubriek op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom belangrijke zoektermen.

Hierboven spraken we er al over. Op een startpagina kunnen er nog extra widgets worden geplaatst. Een voorbeeld is een widget dat het laatste nieuws op een dochterpagina toont. Tevens een poll is gemakkelijk geplaatst. Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Het is uiterst gemakkelijk om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.