Je nieuwe portaalsite opzetten

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een startpagina script is niet duur. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan daarbij behoorlijk nuttig voor SEO-doeleinden. De links worden meestal geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Eigen Startpagina. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het overzetten van de bestanden en een database aanmaken beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Het beheer van uw website kunt u na de installatie gemakkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen middels het registratieformulier aan te vragen. Men mag bij het plaatsen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Daarbij is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Op de server hoeven geen mappen te worden toegevoegd voor subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Een dochterpagina up-to-date maken kan zeer makkelijk middels het beheerpaneel. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U krijgt met het script de mogelijkheid om geld te verdienen. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Zo kunt u backlinks middels uw startpagina website verkopen. Voor een link kan op verschillende manieren worden betaald. Het toevoegen van banners is een andere optie. Het is behoorlijk simpel om een affiliate banner te plaatsen.