Je website laten bouwen

Is het maken van een website iets dat op uw planning staat? U kunt kiezen uit diverse opties voor het maken van een eigen site. Het is mogelijk om de nieuwe website op een bestaand platform zoals Wordpress.com te maken. Maar u kunt ook een website installeren op uw eigen webhosting pakket. In dat geval zult u van een content management systeem gebruik maken.

Het is belangrijk om te kiezen voor het juiste CMS pakket voor het beheer van uw nieuwe website. Daarom wordt dit onderwerp extra uitgelicht op Beheer website. Online diensten en producten kunt u eenvoudig verkopen met behulp van het CMS systeem. Zowel Mollie als TargetPay worden als betaalproviders ondersteund. Producten die downloadbaar zijn, worden na de betaling direct naar de klant verstuurd per e-mail. Voor het opbouwen van een extra inkomen is een content management systeem dus ook enorm handig.

De bestanden van het content management systeem kunt u eenvoudig op de webruimte plaatsen. Gedurende het 1e bezoek wordt het installatiescript aangeroepen. Tijdens de installatie kunt u verschillende relevante instellingen invoeren. U hoeft niets van de techniek te weten voor de installatie van het CMS pakket. De stappen die nodig zijn voor het installeren worden uitvoerig op de website van de aanbieder omschreven. Heeft u liever dat het CMS pakket door de aanbieder wordt geïnstalleerd op uw webruimte? Dan is dat geen enkel probleem. Wanneer u na de aanschaf uw licentiegegevens in het systeem invoert ontvangt u ook automatische updates.

Het CMS pakket wordt met een aantal layouts geleverd. Dit betekent dat u geen webdesigner nodig heeft voor het maken van een thema. De formulieren die onderdeel zijn van het CMS pakket zullen proberen om spam te herkennen en te blokkeren. Een bericht met spam wordt tegengehouden. De ontwikkelaars streven ernaar om dit zo waterdicht mogelijk te maken.