Jouw Eigen Advertentie Website Opbouwen

Een marktplaats website beginnen kan op een gemakkelijke manier met behulp van een advertentie script. Er komt een beheeromgeving beschikbaar met een dergelijk script. Zo kunt u via de beheeromgeving een wijziging simpel aanbrengen. Een betaalde categorie aanmaken aan de website kan enorm eenvoudig middels de speciale beheeromgeving. Een kleur op uw website kunt u middels dezelfde beheerpaneel wijzigen.

Met een paar gemakkelijke handelingen kunt u het marktplaats script op uw webruimte installeren. U kunt zo simpel een eigen marktplaats beginnen. Hierop kunnen adverteerders hun spullen makkelijk te koop aanbieden. De website marktplaats PHP script staat boordevol informatie over een dergelijk script. De installatie bestaat uit een aantal makkelijke handelingen.

Tevens bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Middels een veilig inlogsysteem geschreven in PHP logt u in op het beheerpaneel. Het CMS systeem valideert de gegevens die door de bezoeker worden ingevuld. Dit beschermt uw website tegen mensen met kwade bedoelingen. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. Zo kan een eerder bekeken advertentie weer worden bezocht. Middels de beheergedeelte kunt u het maximum aantal foto’s per advertentie eenvoudig instellen. Daarbij kunt u daar de kleuren en de verschillende rubrieken behoorlijk gemakkelijk aanpassen. Het aanmaken van een nieuwe gebruiker is voor een bezoeker eenvoudig. Een nieuwe advertentie aanmaken is met een gebruikersaccount mogelijk.

Op een advertentie reageren is heel eenvoudig. Wat hij invult wordt na het versturen per e-mail verzonden naar de adverteerder. Per e-mail kan men uiteindelijk tot een afspraak over de koop van het object komen. Het is mogelijk om per pagina de meta keywords en description in te stellen. Dit heeft een uitstekende positie in Google tot gevolg. Google legt zelf een link tussen uw site en de juiste zoekwoorden.