Maak een eigen startpagina

Mogelijk heeft u verschillende startpagina’s aangemaakt op de websites van derden. Het kan zijn dat u ook graag een eigen startpagina website wilt runnen. Uiteraard is die optie er. Zelfs wanneer u weinig technische kennis heeft. U kunt dit met een startpagina script doen. Via het artikel Startpagina aanmaken kunt u het ook lezen. Een dergelijk script is in de programmeertaal PHP gemaakt. Voor een paar tientjes heeft u al zo een handig startpagina script. Het beheer kunt u met zo een script vanuit een beheeromgeving doen.

U kunt de website zo instellen dat het zelf aanmaken van een startpagina voor bezoekers mogelijk is. Dat doet u heel eenvoudig met een simpele instelling. Het aanmelden van een nieuwe gebruiker kan door een registratieformulier in te vullen. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Verder is de optie om een betaalde link toe te voegen er. De link wordt meteen na de betaling geplaatst. Men hoeft dan geen tijd meer in een eigen startpagina maken te steken. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Hiervoor zijn eenvoudig afzonderlijke tarieven te hanteren. Een nieuwe startpagina maken is dan niet meer nodig. U meldt dan slechts de link aan.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. U kunt teksten, knoppen en het laatste nieuws weergeven. Daarnaast kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Een specifieke startpagina is via dat subdomein te bezoeken. Via de eerder genoemde link kunt u aan een startpagina script komen.