Maak eenvoudig een uitgebreide startpagina site

Met een PHP script voor het bouwen van een startpagina, kan tevens gemakkelijk een affiliate website in elkaar worden gezet. Het plaatsen van een affiliate link is niet heel anders dan het plaatsen van een gewone link. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben.U kunt meer over zo een script lezen op de pagina die in dit artikel wordt genoemd. Op die pagina vindt u de benodigde informatie. Op die pagina staat een link naar de aanbieder. Die kunt u gebruiken om het startpagina script te kopen.

Staat het bouwen van een startpagina site op uw planning? Wanneer u het juist script gebruikt, is dat eenvoudiger. Er is verder een online handleiding te vinden van dit PHP script. Voor vragen kunt u verder bij de ontwikkelaar van het PHP script terecht. Als u dat wilt, kunt u direct met het script hosting afnemen. Het benodigde SSL certificaat voor subdomeinen zit bij de hosting inbegrepen. U hoeft geen aparte folders voor de verschillende dochterpagina’s van uw website aan te maken. Wanneer er een bezoeker komt, zorgt het script ervoor dat de juiste dochterpagina wordt getoond. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op Goede startpagina. Het script is ontwikkeld met PHP. Deze taal wordt door het gros van de hostingproviders ondersteund.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. Zelf een script maken is het andere alternatief. Daar gaat wel enige tijd overheen. Met het aanschaffen van een script bespaart u tijd. De benodigde functionaliteiten zijn al onderdeel van een bestaand script.

U kunt het zo instellen dat bezoekers zich kunnen registreren voor het beheer van een eigen startpagina. U hoeft geen aparte folder per dochterpagina aan te maken op uw webhosting pakket. Elk bezoek wordt door een centraal stukje code afgehandeld. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. Ook het aanbrengen van wijzigingen aan de voorpagina is met het script te doen. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan de beheerder kiezen uit hoeveel kolommen deze moet bestaan. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.