Maak je moderne portaalsite

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website vooral uit startpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende startpagina te zien krijgt. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit al inzit, voor weinig geld reeds aanschaffen. Met een paar simpele handelingen heeft u het script aan de praat. Bij de ontwikkeling van het script heeft men om deze reden een veilig PHP inlogsysteem in elkaar gezet.

Het beheer wordt door het startpagina script eenvoudig gemaakt. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. Bij een bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de correcte content naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd. De bezoeker krijgt zo de correcte startpagina te zien. Het is niet zo lastig om een eigen startpagina website te beginnen. Wilt u meer weten, dan verwijs ik u graag naar Eigen startpagina maken. Meestal wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. Met behulp van de rubrieken die op iedere dochterpagina zullen bestaan kan dit weer worden ingedeeld in deelonderwerpen.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpagina script worden opgemerkt. Moedwillig schade aan uw website doen wordt zo een stuk lastiger. Genoeg beveiliging is doorslaggevend voor uw startpagina website.