Maak uw eigen advertentie website

Om een eigen marktplaats te samenstellen kunt u gebruik maken van een marktplaats PHP script. Lees snel verder voor meer informatie. U hoeft zelf niet meer te programmeren indien u een marktplaats script gebruikt. Wellicht wel de belangrijkste drijfveer voor het maken van een eigen marktplaats is het verdienen van geld. U kunt met een marktplaats script op diverse manieren online inkomsten genereren.

Voor het genereren van inkomsten is het marktplaats script genoemd op een uiterst goed marktplaats script. Bij het aanmaken van een nieuwe advertentie krijgt de adverteerder de keuze uit diverse aanvullende mogelijkheden. U kunt betaalde categorieën plaatsen en per rubriek de prijs instellen. Er is voor verschillende betaalwijzen ondersteuning ingebouwd in het marktplaats script. Met behulp van een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder sturen.

Verder heeft u de optie om banners op uw advertentie website te plaatsen. U kunt zichzelf aanmelden bij een PPC netwerk. Verder kunt u simpel affiliate banners aan uw marktplaats website aanmaken op het moment dat u dat wilt. Het systeem bevat ingebouwde banner rotatie.

Ook zoekmachineoptimalisatie is een belangrijk onderdeel van het advertentie script. De belangrijke gegevens voor de zoekmachines zijn gedurende de installatie in te vullen. Deze metagegevens op een later tijdstip veranderen kan gemakkelijk met behulp van het beheerpaneel. Per afzonderlijke categorie kunt u tevens meta gegevens invullen, die bij de betreffende categorie aan de zoekmachines worden doorgegeven. De 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, zijn in een “Laatst bekeken” blokje te zien.