Maak uw nieuwe portaalsite

Het zelf in elkaar zetten van een nieuwe startpagina website is niet lastig. Het is slim om van de mogelijkheden van een startpagina PHP script gebruik te maken hiervoor. U heeft nauwelijks verstand van de technische invulling nodig als u een dergelijk script gebruikt. Het script is zelfs te gebruiken wanneer u amper kennis van de techniek heeft.

Het artikel is een goed startpagina als u meer wilt weten over zo een script. Dat artikel bevat een verwijzing naar een site waar een dergelijk script te koop is. Met behulp van dat script is het heel gemakkelijk om een eigen startpagina website te bouwen. U installeert het script op uw webruimte. Ook is het verstandig om een mooie domeinnaam te registreren bij uw webhosting, waarmee de site bereikbaar zal zijn.

Het is mogelijk om meerdere startpagina’s aan te maken op uw website. Over het algemeen zal een dochterpagina rondom een specifiek thema zijn gebouwd. Dat u zelf een subdomein voor een nieuwe dochterpagina kunt invoeren, kunt u in uw voordeel gebruiken. Belangrijke sleutelwoorden kunt u verwerken in het subdomein. Het is daarnaast mogelijk om de belangrijkste zoekwoorden in te voeren per losse dochterpagina.

Er is op uw website na de installatie een aanmeldformulier aanwezig waarmee men zich op een gemakkelijke manier kan registreren. Men kan via het aangemaakte account een eigen startpagina aanmelden. Een nieuwe startpagina aanmaken is met het gebruikersaccount eenvoudig te doen. Op een eigen startpagina kunnen naast links ook allerlei andere componenten worden geplaatst. Ook kunnen er verschillende soorten widget aan een startpagina worden toegevoegd. Per losse startpagina kan een beheerder de belangrijke zoekwoorden invoeren in het beheerpaneel.

Met een beheeraccount heeft u binnen de beheeromgeving meer opties. Zo kunt u eenvoudig en snel banners plaatsen die op iedere dochterpagina zichtbaar zullen zijn. U kunt alle kleuren die op de site worden gebruikt aanpassen naar uw eigen smaak. Een verzoek van de browser van een bezoeker wordt door het startpaginascript automatisch gekoppeld aan de juiste dochterpagina. Welke gegevens zullen worden uitgelezen uit de database en vervolgens aan de bezoeker worden getoond, wordt aan de hand hiervan bepaald.