Makkelijk een eigen portaalsite maken

U kunt gemakkelijk de mogelijkheid bieden om backlinks te kopen met behulp van een startpagina website. U kunt dit doen om extra inkomsten te generen online. U kunt zelf beslissen welke prijs voor een link gehanteerd wordt. Binnen het beheergedeelte vindt u het scherm waarin dat in te stellen is. Voor een homepage link kunt u een ander tarief hanteren dan een gewone link. Het script is zowel aan Targetpay als aan Mollie te koppelen. Meerdere betaalmethoden zult u bij beide gateways kunnen vinden.

De instellingen van uw site zijn via het beheerpaneel aan te passen. U kunt daar de prijs van een link instellen. Ook zijn de meta gegevens voor de zoekmachines daar aan te passen. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Zowel Nederlandse als Belgische klanten kunnen zo op een gemakkelijke manier een betaling verrichten. Is er een link toegevoegd aan uw website door iemand? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.

Wilt u over een dergelijk script meer lezen, dan is Professioneel een eigen startpagina site ontwikkelen een aanrader. De link in het artikel leidt naar de productpagina van de aanbieder van het script. Er wordt wel een klein bedrag voor het script betaald. Via de website van de aanbieder van het script kan worden betaald. Dezelfde betaalmethoden die daarbij geboden worden, kunt u straks zelf ook gebruiken met behulp van het PHP script.

Men kan zich via de website aanmelden als beheerder van een eigen startpagina. Er zal na het invullen van het registratieformulier een nieuw account worden gecreëerd op de website. Dit gebruikersaccount kan worden gebruikt voor het aanmaken van de eigen startpagina. Men kan het account ook op een later tijdstip weer gebruiken om wijzigingen aan de eigen startpagina door te voeren. Wilt u een banner plaatsen? Dat is gemakkelijk te doen. U kunt dit met behulp van het beheerpaneel realiseren. U kunt meerdere banners koppelen binnen een banner groep. Vervolgens worden de banners automatisch afgewisseld.