Makkelijk een eigen startpagina website bouwen

Het zal met behulp van een startpagina website heel eenvoudig zijn om een overzicht te maken van websites die u leuk vindt. Met behulp van een script kunt u een dergelijke website snel in elkaar zetten. Een dergelijk script hoeft u niet opnieuw te laten ontwikkelen. Een reeds bestaand script gebruiken is eigenlijk zelfs aanbevolen.

U plaatst dan affiliate links tussen de gewone backlinks door. De voorpagina van een website kan dan op dezelfde manier als een gewone startpagina behandeld worden. Er is een beheerpaneel inbegrepen waarbinnen u alle benodigde wijzigingen aan uw website kunt doorvoeren. De pagina eigen startpagina voorziet u van informatie over zulke scripts. Er is een interessant script te vinden via de link in dat artikel. Het script heeft heel veel mogelijkheden voor het beheer van een eigen startpagina website. U hoeft geen layout in te stellen met behulp van HTML of CSS.

Met het script kunt u de kleurstelling per rubriek aanpassen. Met bepaalde rubrieken kunt u dan de focus ernaartoe halen. U kunt vaste rubrieken aan de website toevoegen. Daarbinnen kunt u content plaatsen die zichtbaar zal zijn op iedere dochterpagina. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners plaatsen in een vaste rubriek. Een affiliate banner toont een bepaalde aanbieding waarbij u zelf een gedeelte van het aankoopbedrag verdient.