Mijn Eigen Markplaats Opzetten

Een advertentie website hoeft u zelf niet meer in PHP te maken met het advertentie script. Men kan zich op uw website registreren. Een gebruikersaccount geeft de mogelijkheid tot het aanmaken van advertenties. Er kunnen extra inkomsten met het script worden gegenereerd. Lijkt dit u wel iets, neem dit artikel dan prima door.

Het installeren van het script is een kwestie van het uitvoeren van een paar makkelijke handelingen. Een eigen marktplaats starten is zo uiterst eenvoudig. Op uw marktplaats kunnen adverteerders hun objecten te koop zetten. U kunt via de pagina meer over dit handige PHP script lezen. Met een paar makkelijke handelingen is het script gebruiksklaar gemaakt.

Dit marktplaats script behandelen we tevens in dit artikel kort. Via een veilig inlogsysteem geschreven in PHP logt u in op het beheerpaneel. Het systeem controleert of ingevoerde waarden wel geldig zijn. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. Een eerder bekeken object kan iemand zo weer bekijken. Het aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden gecreëerd is in te stellen via het beheerpaneel. U kunt eenvoudig iets veranderen aan het uiterlijk van uw website. Middels een registratieformulier kan men zich eenvoudig registreren. Een nieuwe advertentie toevoegen is met een gebruikersaccount mogelijk.

Op een advertentie reageren is uiterst eenvoudig. Wat hij invult wordt na het versturen per e-mail verzonden naar de adverteerder. Hierop kan de adverteerder reageren. Wilt u gebruikmaken van de mogelijk om zoekwoorden per pagina in te stellen, dan is dat ook mogelijk. Dit heeft een voortreffelijke positie in Google tot gevolg. Google legt zelf een link tussen uw site en de juiste zoekwoorden.