Mobielvriendelijke startpagina website bouwen

U kunt op startpagina’s links naar uw website aanmaken en dit maakt ze enorm nuttig. Op veel sites kunt u gratis al dergelijke links toevoegen. Een andere mogelijkheid is het starten van uw eigen startpagina website. Niet alleen kunt u er uw links op kwijt. Verder kunt u inkomsten generen met een eigen startpagina website. De aanschafkosten verdient u zo heel simpel weer terug. Uw dochterpagina’s kunnen worden voorzien van verschillende soorten widgets. Een buienradar blokje is binnen no time geplaatst. U kunt de positie van andere websites in de zoekmachines verbeteren met startpagina links.

Het werken met een startpagina script is mogelijkerwijs ook voor u uitstekend te doen. Alle benodigde zaken kunt u op nieuwe startpagina vinden. De installatie neemt niet veel tijd in beslag. Kennis van de techniek hoeft u niet te hebben. Een ideale oplossing voor mensen met amper verstand van HTML en CSS. PHP scripts zijn enorm makkelijk te gebruiken. Registreren op uw website is verder mogelijk met behulp van een registratieformulier. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. Bovendien kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Daarbij kan men een titel en een beschrijving invoeren.

Het toevoegen van een widget is een fluitje van een cent. Het meest recente nieuws tonen is zo mogelijk. Maar tevens een RSS feed die u gevonden heeft, kunt u toevoegen.