Moderne PHP startpagina website ontwikkelen

Startpagina links kunnen helpen om een betere positie in de zoekmachines te krijgen met uw website. Op een groot aantal sites is het maken van startpagina links vast gratis te doen. Zelf kunt u ook een nieuwe startpagina website opzetten. Dit zal zeker bijdragen aan een betere positionering in Google. Extra online inkomen met uw startpagina website is een andere mogelijkheid. De aanschafkosten verdient u zo enorm gemakkelijk weer terug. Het aanmaken van een RSS feed aan één van uw startpagina’s is een fluitje van een cent. Hiermee kunt u bijvoorbeeld nieuws tonen op één of meer dochterpagina’s. Over diverse onderwerpen zijn er RSS feeds te vinden. Op deze manier kunt u nieuws tonen over hetzelfde onderwerp als de dochterpagina waarop u het nieuws plaatst.

De kans is groot dat tevens u met een startpaginascript overweg kunt. De pagina voorziet u van de benodigde informatie. Het installeren is niet zeer lastig. Kennis van de techniek hoeft u niet te hebben. Een voortreffelijke keuze in het geval dat u zelf niets weet over programmeren. Het script is gebouwd in de scripttaal PHP. Met behulp van een aanmeldformulier kan een bezoeker erg eenvoudig een eigen account aanmaken. Daarmee krijgen bezoekers de optie om zelf een nieuwe startpagina samen te stellen. De bezoeker kan een subdomein opgeven middels welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. De bezoeker kan daarbij een titel en een omschrijving opgeven.

De optie om links met het script te verkopen is aanwezig. Het formulier voor links toevoegen is uiterst makkelijk op te vragen vanaf iedere dochterpagina. Het gaat om een vrij simpel in te vullen formulier. De bezoeker kan daarnaast een dochterpagina en een categorie kiezen. Vervolgens kan er online voor de link worden betaald. Het script ondersteunt verschillende betaalmethoden.