Moderne startpagina website bouwen

Met een bijzonder stukje software is een eigen startpagina website bouwen kinderlijk eenvoudig. Een dergelijk script is een startpaginascript. Gebruikt u een dergelijk script, dan is er weinig verstand van de techniek nodig aan uw kant. Zelf een startpagina website bouwen ligt zo binnen uw handbereik. Het aanmaken van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Op deze slimme plaatst u eenvoudig het meest recente nieuws op uw website. Over verschillende onderwerpen zijn er RSS feeds te vinden. Per dochterpagina kunt u zo passend nieuws laten zien aan uw bezoeker.

Raadpleeg als een dergelijk script u wel handig lijkt. U kunt op uw website links verkopen, zodat u in ieder geval de aanschafkosten gemakkelijk terugverdient. U kunt per link categorie de kleuren behoorlijk makkelijk veranderen. Het plaatsen van een nieuwe categorie is kinderspel. Bezoekers kunnen via een aanmeldformulier zich aanmelden op uw site. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina, kan men een subdomein kiezen. De bezoeker kan daarnaast een titel en een omschrijving opgeven.

Per startpagina en per rubriek kunt u daarnaast de belangrijke velden voor de zoekmachines invullen. Zo helpt u de zoekmachine met het aan de juiste keywords koppelen van de dochterpagina’s. Iedere startpagina kan volgens een unieke stijl worden ingericht. U kunt probleemloos banners aan uw website toevoegen. Het is zo mogelijk om advertentieruimte te verhuren. Een andere optie is het plaatsen van een Google Adsense banner. Wilt u dus eens iets nieuws doen online, dan is een eigen startpagina website een keuze die u tal van mogelijkheden biedt.