Mooie PHP startpagina website ontwikkelen

Met een bijzonder stukje software is een eigen startpagina website bouwen kinderlijk eenvoudig. Met een startpagina PHP script is het uiterst gemakkelijk te doen. Er wordt van uw kant niet verwacht dat u verstand heeft van websites maken. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om een eigen startpagina website te beginnen. Diverse widgets zijn aan uw startpagina’s toe te voegen. Voorbeelden zijn RSS feeds of een tekstblok. Via links vanuit startpagina’s kunt u andere websites beter gevonden laten worden.

Zou u een dergelijk script eens willen bekijken, bezoek dan eens de website Eigen startpagina samenstellen. Met het verkopen van links via uw nieuwe startpagina website kunt u de aanschafkosten zeer gemakkelijk weer terugverdienen. U kunt per afzonderlijke link categorie de kleuren aanpassen. Het toevoegen van een nieuwe rubriek is kinderspel. Via een aanmeldformulier kan een bezoeker zeer makkelijk een eigen account aanmaken. Nadat er een account is aangemaakt, kan men middels de beheergedeelte een nieuwe startpagina aanmaken. De bezoeker krijgt de mogelijkheid zelf een subdomein te kiezen. Tevens kan men een titel en een beschrijving invoeren.

Tevens is het mogelijk om de metagegevens in te vullen per afzonderlijke startpagina. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Tevens kunt u knoppen toevoegen op uw startpagina als u dat zou willen. Daarbij kunt u banners toevoegen op uw website, indien u dat wilt. De optie om bannerruimte te verhuren ontstaat dan. Bovendien is een Google Adsense blokje aanmaken geen enkel probleem. Een eigen startpagina site biedt u tal van opties zoals u kunt lezen.