Nieuwe advertentiesite maken

Het is een goed idee om met behulp van een eigen marktplaats website inkomsten te genereren op het internet. Het plaatsen van een affiliate banner bovenin uw website is een optie. Het is verder mogelijk om betaalde categorieën aan te maken. Ten derde kunt u de mogelijkheid aanbieden om topadvertenties te plaatsen. Een eigen marktplaats beginnen kan heel eenvoudig met een kant en klaar script. Een bestaand script waarmee het gemakkelijk kan, wordt beschreven op de pagina marktplaats cms. Het beheerpaneel is eenvoudig te gebruiken voor het uitvoeren van beheerderstaken.

Verstand van de techniek is nauwelijks noodzakelijk. Middels het beheerpaneel kunt u eenvoudig het kleurschema van uw website wijzigen. Ook het toevoegen van 1 of meerdere banners is via het beheerpaneel vrij eenvoudig te doen. Het zal ontwikkeltijd schelen wanneer u een reeds bestaand marktplaats script koopt. Verder zal een kant en klaar script goedkoper zijn dan het inhuren van een programmeur voor het maken van een script. Omdat het script in de programmeertaal PHP is ontwikkeld, is het vrij eenvoudig uit te breiden met extra functies.

Per categorie kunnen de meta keywords en de meta beschrijving voor de zoekmachines ingevuld worden. Voor de verschillende categorieën die onderdeel zijn van uw marktplaats website kunt u zo een goede positie halen in de zoekresultaten van Google. Op deze wijze kunt u ook vormgeving geven aan het advertentie overzicht. Dat betekent dat u zelf kunt bepalen waar er banners binnen het overzicht tussen de advertenties door worden getoond.

U stelt het aantal foto’s dat maximaal aan een advertentie mag worden toegevoegd, heel eenvoudig in via de beheerschermen. U kunt het aantal foto’s instellen op de beschikbare schijfruimte. U stelt ook makkelijk in of men ingelogd moet zijn om op een advertentie te kunnen reageren.

Er kan van een reactieformulier gebruik worden gemaakt om een reactie te versturen naar een adverteerder. U kunt dit formulier vrij eenvoudig tevoorschijn halen vanuit een advertentie. Zodra het formulier wordt ingestuurd, zal het script proberen zoveel mogelijk spam tegen te houden. Het is vandaag de dag wel een noodzakelijkheid. U kunt met behulp van een eigen advertentie website relatief eenvoudig geld verdienen. Er is nauwelijks verstand van de technische invulling vereist.