Nieuwe startpagina bouwen

Een speciaal CMS systeem is het startpagina script. Met zo een script zult u vooral een startpagina website in elkaar kunnen zetten. Het komt ook voor dat men een verouderde startpagina website omzet naar een nieuw script. En bij hele oude startpagina websites wordt nog geen script gebruikt en wil men het omzetten naar een systeem met wel een PHP script. Een startpagina website bestaat dan uit verschillende dochterpagina’s met elk hun eigen thema. Belangrijk is dat u niet zelf de subdomeinen van de dochters steeds aan hoeft te maken, maar wildcard DNS gebruikt. Voor het inschakelen van wildcard DNS kan de hostingpartij u waarschijnlijk helpen.

Lees Startpagina script door wanneer u graag uw eigen startpagina website wilt beginnen. Als een bezoeker een account aanmaakt dan kan hij daarmee op uw site inloggen. Eenmaal ingelogd in de beheeromgeving is het mogelijk voor de gebruiker om een startpagina te creëren. Een startpaginascript wordt doorgaans ontwikkeld in de programmeertaal PHP. Ook is een database vaak nodig voor het opslaan van de gegevens. U installeert het script op uw webruimte. De bouwer kan u eventueel ondersteuning aanbieden bij het script. U kunt geld met het script verdienen. Een mooie eigenschap is namelijk dat u geld kunt verdienen met het verkopen van links op uw startpagina website. Het startpaginascript kan zelf controleren of betaling gelukt is. In dat geval wordt de link geplaatst. Het moet dan wel aantrekkelijk zijn voor mensen om te betalen voor links. Daarom is het belangrijk dat de website interessant is en voldoende bezoekers heeft.

Voor het bouwen van een kwalitatieve startpagina dient u een aantal zaken voor ogen te houden. Belangrijk is dat u zich focust op de bezoeker en niet zozeer op de zoekmachines. Pas wanneer de startpagina website voor de bezoekers goed is, zal de zoekmachine de startpagina ook als goede startpagina website herkennen. Startpagina’s zijn nu eenmaal typisch Nederlands. De opmaak is typerend voor Nederlandse startpagina.