Nieuwe startpagina samenstellen

Bent u van plan uw eigen startpagina website te beginnen? U kunt zelf gaan programmeren maar de vraag is of u dat kunt en wilt. Met een startpaginascript is het niet nodig om zelf iets te programmeren. U moet en startpagina script zien als een aangepast CMS systeem. Het gaat daarbij niet om het bouwen van een gewone website.

Het idee is dat u het script op uw webruimte installeert. Is het systeem geïnstalleerd dan kunt u zelf startpagina’s toevoegen aan de site. Bezoekers kunnen eenvoudig zelf een startpagina beginnen. Het startpagina script biedt de mogelijkheid om geld te verdienen met het verkopen van links. Is uw website interessant voor linkplaatsing, dan kunt u er al snel een leuk bedrag mee verdienen.

Dit wordt vaak geregeld zonder uw tussenkomst. De status van de betaling kan het script zelf opvragen. Wanneer er geen problemen bij de betaling zijn opgetreden, zal de link direct aan de website worden toegevoegd. Welk bedrag er voor de plaatsing van een link moet worden gerekend stelt u eenvoudig in. Omdat een link op de voorpagina als erg waardevol wordt gezien, kunt u voor een dergelijke link iets meer geld vragen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het artikel aanmelden startpagina. Wilt u gebruik maken van een dergelijk script, dan heeft u ook een webhosting pakket en een domeinnaam nodig. Als u dit ook geregeld heeft, dan kunt u naar de volgende stap, namelijk de installatie van het script.

Een installatie script zorgt ervoor dat de juiste database tabellen in de database worden aangemaakt. Het is dus niet nodig dat u dit zelf doet. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken.