Ontwikkel eenvoudig een nieuwe portaal site

Zou u graag een eigen linkportaal opzetten? Ook u kunt dit met de juiste tools zonder al te veel technische kennis doen. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben.Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die u heeft voor het bouwen van een eigen startpagina website? De benodigde informatie om dat te realiseren treft u hier aan. U kunt met een PHP script vrij eenvoudig een eigen startpagina website bouwen. U kunt via de beheeromgeving eenvoudig een nieuwe startpagina aanmaken. Ook de instellingen van uw startpagina website kunnen na het inloggen worden aangepast.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen voor de dochterpagina’s aan te maken op uw webhosting. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Er is momenteel een goed script verkrijgbaar voor het maken van een eigen linkportaal. Het is een goed idee om Makkelijk een eigen portaalsite bouwen eens te bekijken. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. Op een groot deel van de hostingpakketten zal het gebruik van PHP scripts geen enkel probleem zijn.

Plaats eerst de bestanden op het webhostingpakket. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. U vult verder de gegevens van de database connectie in. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

U kunt vrij eenvoudig een nieuwe startpagina aanmaken met behulp van het beheerpaneel. Het is niet nodig om verschillende folders aan te maken op uw webhosting pakket voor de dochterpagina’s. Voor alle dochterpagina’s handelt een centraal stukje PHP code de browser-aanvragen af. Het centrale stukje code controleert welke dochterpagina de bezoeker precies opvraagt. U kunt met het PHP script ook de voorpagina van uw startpagina website aanpassen. Daarbij kan men bij iedere dochterpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina dient te bestaan. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.