Ontwikkel eenvoudig een uitgebreide portaal site

Zou u graag een eigen linkportaal opzetten? Dat is vrij eenvoudig als u het juiste hulpmiddel in handen heeft. Er is een PHP script waarmee het gemakkelijk kan. Lees snel verder wanneer u daar meer over zou willen weten. De meeste functies die u nodig heeft zijn reeds onderdeel van een bestaand PHP script. En het mooie is dat u hulp van de aanbieder kunt krijgen bij de installatie van het script. Het kan door de aanbieder zelfs op uw eigen hostingpakket worden geïnstalleerd. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

Het script heeft uiteenlopende mogelijkheden. Als u zo een script direct wilt aanschaffen, dan kan dat via de link op Maak betaalbaar een eigen portaal site. U kunt vanuit de ontwikkelaar ondersteuning krijgen. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. De ontwikkelaar kan het script ook op uw hosting plaatsen als u dat liever heeft. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Het toevoegen van gerelateerde links is op deze manier mogelijk. Gerelateerde links zijn goed voor een goede positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Mogelijk is uw plan om links op uw site te verkopen aan derden. Via het script wordt dat voor u een peulenschil. U kunt voor een link vanuit de voorpagina van uw website een hogere prijs vragen. Met behulp van het script bouwt u eenvoudig een online inkomen op. Voor het toevoegen van een aangemelde link hoeft u geen handmatige acties uit te voeren.