Ontwikkel gemakkelijk een uitgebreide startpagina website

U kunt een startpagina website prima inzetten voor affiliate marketing. Op een startpagina website treft men voornamelijk links naar andere sites aan. Dergelijke links dragen bij aan het vergroten van de vindbaarheid van de op de dochterpagina’s vermelde websites. De websites zullen in potentie meer bezoekers aantrekken. De individuele dochterpagina’s beslaan vaak een enkel thema. Relevante zoektermen kunnen per losse dochterpagina worden ingesteld. Vaak zal men verschillende rubrieken op een dochterpagina kunnen aanmaken.

Er geldt geen maximum voor wat betreft het aantal dochterpagina’s op uw website. Ook mag een startpagina over elk denkbare thema gaan. Het is per afzonderlijke dochterpagina mogelijk om belangrijke woorden in te stellen. In het subdomein van een dochterpagina kunt u deze zoektermen ook verwerken.

Hoe u dat precies aanpakt, is online te lezen in diverse artikelen. Een voorbeeld van een pagina met informatie is Nieuwe startpagina maken. U kunt een kant en klaar PHP script aanschaffen en daarmee eenvoudig uw startpagina website bouwen. Een startpagina website beginnen wordt met zo een script ook mogelijk voor mensen zonder diepgaande kennis van de techniek. Zo een PHP script dient u te installeren op uw webhosting pakket, waarna er een startpagina website beschikbaar komt.

Lijkt het u wel wat om een startpagina website rondom affiliate marketing op te bouwen? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. De prijs van een link is in te stellen via de beheeromgeving. De bezoeker heeft na het aanmelden van een nieuwe link direct de mogelijkheid om te betalen. Als de betaling goed is gegaan wordt de link meteen geplaatst. Er is geen manuele actie vereist voor het plaatsen van een betaalde link.

U maakt per thema een dochterpagina op uw startpagina website aan. Op de dochterpagina kunt u informatieve teksten over dat onderwerp kwijt. Commerciële links plaatst u op dezelfde wijze als een gewone link.

Omdat het script met een beheeromgeving wordt geleverd, hoeft u zelf nauwelijk iets van HTML te weten. Het script is zo opgezet dat er geen technische kennis nodig is voor het doorvoeren van aanpassingen aan de website. Subdomeinen werken direct zonder dat u daarvoor mappen hoeft aan te maken.

Indien gewenst kunt u het zo instellen dat bezoekers een account kunnen aanmaken. Hiervoor kan een aanmeldformulier op de startpagina website worden geplaatst. Via een inlogsysteem, geschreven in PHP, logt men in. Wanneer de aanmelding probleemloos is verlopen, kan de beheerder inloggen en een eigen startpagina maken.