Ontwikkel makkelijk een nieuwe startpagina site

Met een PHP script voor het bouwen van een startpagina, kan tevens gemakkelijk een affiliate website in elkaar worden gezet. Er zit niet veel verschil tussen het plaatsen van een reguliere link en het plaatsen van een affiliate link. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. Ook is het toevoegen van affiliate banners gemakkelijk te doen. De benodigde functies zullen doorgaans al onderdeel zijn van een kant en klaar PHP script. Het PHP script installeren kan ook met hulp van de ontwikkelaar als u dat graag wilt. Als u dat wilt dan kan de ontwikkelaar het voor u installeren op uw eigen hosting pakket. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen voor de dochterpagina’s aan te maken op uw webhosting. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Een betaalbaar script is er momenteel eenvoudig voor aan te schaffen. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op Eigen Startpagina. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. Op een groot deel van de hostingpakketten zal het gebruik van PHP scripts geen enkel probleem zijn.

Plaats eerst de bestanden op het webhostingpakket. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. Tijdens de installatie geeft u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe startpagina website op. Tijdens het uitvoeren van dit script kunt u ook de databasegegevens opgeven. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

Een eigen startpagina laten maken door bezoekers is ook mogelijk. Dit zet u vrij eenvoudig aan via het beheerpaneel. Er hoeven geen mappen op de server aangemaakt te worden. De centrale code van het script handelt iedere aanvraag af. De juiste informatie wordt door dit centraal stukje code uit de database opgehaald. Het script is zo opgezet dat ook de voorpagina gemakkelijk is aan te passen via het beheerpaneel. Het aantal kolommen waaruit een nieuwe startpagina dient te bestaan, kan bij het aanmaken van de startpagina worden geselecteerd. Rubrieken kunnen tijdens het bewerken van de startpagina worden gesleept tussen de kolommen.