Ontwikkel snel een moderne startpagina website

Voor affiliate marketing kunt u ook gebruik maken van de structuur die een startpagina website biedt. U zult een affiliate link op eenzelfde wijze kunnen toevoegen aan uw website als een normale link. Een pluspunt van zo een script is dat zelf programmeren niet meer noodzakelijk is. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. Het artikel Ontwikkel eenvoudig een nieuwe startpagina website spreekt over een dergelijk script. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. Op de site van de aanbieder van het script vindt u de handleiding. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

U plaatst de bronbestanden in eerste instantie op uw webhostingpakket. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. U vult verder de gegevens van de database connectie in. De content van uw site wordt in deze database opgeslagen.

Ook webhosting is tegenwoordig niet duur. U moet qua kosten denken aan enkele tientallen euro’s jaarlijks. En bedenk u eens wat u er terug mee kunt verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. En het is mogelijk om links te verkopen. Het script biedt hier handige functionaliteiten voor. Realiseert u zich dat zelf programmeren redelijk wat tijd zou kosten. Bij een reeds bestaand script heeft u de functie voor het verkopen van backlinks al erin zitten.