Ontwikkel uw moderne portaalsite

Het is niet heel moeilijk om zelf een startpagina website samen te stellen. Het is raadzaam om hiervoor van een startpaginascript gebruik te maken. Maakt u van een dergelijk script gebruik, dan zult u nauwelijks verstand van de techniek nodig hebben. Heeft u geen technische kennis, dan nog zult u uw weg met het script kunnen vinden.

Voor meer informatie over een startpagina script kunt u ook Eigen startpagina lezen. Volgt u de links op die pagina dan zult u uiteindelijk terecht komen op een website waar een betaalbaar startpaginascript te koop is. Een startpagina website is met behulp van het script vrij eenvoudig op te zetten. Het is belangrijk dat u de bronbestanden overzet naar uw webhostingpakket. De registratie van een domeinnaam is ook iets wat erbij hoort.

Het aantal dochterpagina’s dat is aan te maken op uw startpagina website heeft geen limiet. Een dochterpagina zal vaak zijn beperkt tot slechts een enkel onderwerp. Dat u zelf een subdomein voor een nieuwe startpagina kunt kiezen is uiterst handig. Het is zo namelijk mogelijk om ervoor te zorgen dat het subdomein belangrijke zoekwoorden bevat. Verder is het mogelijk om afzonderlijk de belangrijke zoektermen per individuele dochterpagina in te stellen.

Een nieuw account kan via een registratieformulier op uw website worden aangemaakt. Het gecreëerde account kan men gebruiken om een eigen startpagina te registreren. Met een eigen account maakt men de nieuwe startpagina heel gemakkelijk aan. Naast links zijn er allerlei andere zaken toe te voegen aan de eigen startpagina. Ook widgets kunnen aan een dochterpagina worden toegevoegd. Een beheerder kan per afzonderlijke dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden opgeven.

Met beheerrechten heeft u een breder scala aan mogelijkheden. Het toevoegen van banners die op elke pagina zullen worden weergegeven is mogelijk. Binnen een mum van tijd heeft u alle kleuren naar wens aangepast. Wanneer een aanvraag van een browser komt, zal het script de juiste startpagina erbij zoeken. Aan de hand van het opgevraagde subdomein zal het script de juiste pagina inhoud uit de database ophalen en weergeven in de browser van de bezoeker.