Op simpele wijze een eigen startpagina website beheren

Wilt u dat uw website een betere vindbaarheid krijgt, dan kunt u backlinks plaatsen op startpagina websites. De vindbaarheid van uw site wordt vergroot met backlinks. Men spreekt ook wel van search engine optimization bij het plaatsen van links. Het is niet moeilijk om zelf een startpagina website te beheren.

De website instellingen kunt u vrij eenvoudig gebruiken met behulp van de beheeromgeving. Het kleurschema van uw website past u via de beheerschermen makkelijk aan. Individuele beheerders kunnen de instellingen van hun eigen dochterpagina wijzigen. U zet per onderwerp gemakkelijk een startpagina in elkaar.

Hiervoor is het aanmaken van folders op de webhosting niet nodig. U kunt naast linkjes ook verschillende informatieve teksten toevoegen aan de startpagina’s.

Er zit geen beperking op de hoeveelheid links dat men kan toevoegen aan een startpagina. Er geldt geen limiet op de hoeveelheid startpagina’s dat aangemaakt kan worden. U kunt per startpagina een eigen naam opgeven, naast een uniek subdomein dat kan worden toegevoegd.

Het script is te downloaden via de website van de ontwikkelaar van de software. U kunt de link op de website gebruiken om het script aan te schaffen. Het script is op de site van de aanbieder te koop voor enkele tientjes.

Het grote voordeel van het script gebruiken, is dat u zelf geen ontwikkelwerkzaamheden hoeft te verrichten. Het is mogelijk om meteen met de linkbuilding te beginnen. Er is geen enkele noodzaak om eerst een script te ontwikkelen. Ook is het zo dat een programmeur nooit voor hetzelfde bedrag eenzelfde soort script zal kunnen ontwikkelen.

Registreren als paginabeheerder is uiterst eenvoudig. Er is een registratiepagina waarmee men zich kan registreren. Op de registratiepagina kan een nieuwe beheerder inloggen en een eigen startpagina aanmaken en beheren.