Portaalsite opzetten tips

Startpagina’s vormen een essentieel onderdeel bij iedere serieuze linkbuilding activiteit. Men maakt daar dan daarnaast gretig gebruik van. Men heeft zelfs een startpagina script ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zelf een dergelijke website met dochterpagina’s te maken. U kunt meer lezen op Startpagina script op het moment dat u wel benieuwd bent naar zulke startpagina scripts. Hoe u een dergelijk script in uw bezit kunt krijgen, leest u op die pagina.

Online inkomen genereren is met het script zeer uitstekend te doen. U kunt via uw startpagina website links verkopen en online geld ontvangen middels een betaalkoppeling. De prijs die men voor een backlink moet betalen kunt u heel gemakkelijk in het beheeromgeving instellen. Er is daarnaast een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. Wilt u code voor een affiliate banner toevoegen, dan is dat niet zo lastig. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Startpagina’s zijn uitermate goed voor linkbuilding. Vaak heeft een afzonderlijke startpagina een eigen thema. Per afzonderlijke dochterpagina kan een subdomein worden ingesteld. Dit subdomein kunt u bij het toevoegen van een startpagina zelf kiezen. Zo kan daarbij het subdomein zoekwoorden bevatten die belangrijk zijn voor uw sites. Er kan ook nog een aparte tekst worden gecreëerd binnen iedere rubriek op een dochterpagina.

Hierboven spraken we er al over. Op een startpagina kunnen er nog extra widgets worden geplaatst. In eerste instantie is het niet moeilijk om het meest recente nieuws toe te voegen. Een andere optie is een weerkaartje toevoegen. Met het script kunt u een dergelijke widget enorm makkelijk op 1 of meer startpagina’s aanmaken. Er is geen speciale kennis nodig. Een kleur is zeer gemakkelijk aangepast.