Professioneel een eigen portaalwebsite realiseren

De mogelijkheid om backlinks te kopen kunt u met behulp van een eigen startpagina website gemakkelijk bieden. Langs deze weg kan uw startpagina website als inkomstenbron gebruikt worden. De prijzen van de links kunt u zelf bepalen. Binnen het beheergedeelte vindt u het scherm waarin dat in te stellen is. Een link vanaf een reguliere startpagina kunt u andere prijs geven dan een link vanaf de homepagina. Zowel TargetPay als Mollie kunnen aan het script worden gekoppeld. Allebei de betaalgateways bieden meerdere betaalwijzen aan.

U heeft tijdens het aanmaken van een nieuwe startpagina de mogelijkheid om een keuze tussen 3 en 4 kolommen te maken. Het aantal kolommen kan per afzonderlijke startpagina verschillen. Wanneer u een nieuwe rubriek aanmaakt, kunt u kiezen in welke kolom deze dient te worden geplaatst. In een categorie kunnen zowel links als verschillende soorten widgets worden toegevoegd.

U zou Ontwikkel professioneel een uitgebreide startpagina website eens kunnen bezoeken. Als u de link op die pagina volgt, komt u uiteindelijk op een productpagina van de aanbieder. U kunt eenvoudig een licentie voor meerdere domeinen aanschaffen. Via de website van de aanbieder van het script kan worden betaald. Dezelfde betaalmethoden die daarbij geboden worden, kunt u straks zelf ook gebruiken met behulp van het PHP script.

Aanmelding als beheerder van een eigen startpagina gaat op uw website erg eenvoudig. Wanneer het formulier is ingevuld, zal een account voor de nieuwe beheerder aangemaakt worden. Voor het aanmaken van een eigen startpagina kan men dit account gebruiken. Op een later moment kan weer worden ingelogd om de startpagina aan te passen. Wilt u een banner toevoegen aan uw website dan is dat kinderspel. Via de beheeromgeving is dat vrij gemakkelijk te doen. U kunt meerdere banners koppelen binnen een banner groep. Het script zal de banners die aan eenzelfde groep hangen automatisch afwisselen.